T: 21 27 67 61 · info@arkitektpanduro.dk

Mine ydelser

EKSEMPLER på arkitekt ydelser:

”Skitsering og idé udvikling”
Denne fase handler om at trykprøve dine idéer, i samråd med mig, og du får et værktøj til den visuelle sparring, der sætter dig i stand til at træffe valg omkring dit byggeprojekt.
Der skitseres med kul, tusch og den “runde” blyant, som strøg over en stemning- et kerneområde i projektet, der kræver en ekstra kærlig hånd og særlig opmærksomhed, inden de endelige beslutninger omkring udformning, materialevalg osv. kan træffes.

”Byggeansøgning og Projektering”
Grundstenen i arkitektens arbejde. Jeg udarbejder målfaste tegninger til dig, plan, snit, facader og opstalter. Jeg tegner i hånden med vinkel og hovedlineal, på CAD programmer og/eller 3D, herunder Viz- Render og sketch up.
Der genereres bygningstegninger, både til brug for myndighedsprojekt (byggeansøgning), kommunikation med håndværkerne (projektering), udbud, prishjemtagning osv.

”Teknik og detalje”
Der arbejdes i detaljen, konstruktionen tager form, med forankring i bygningsreglement, SBI og DS og byggelovgivning, ofte i samråd med en ingeniør eller anden tekniker. Tegnestuen har eksterne samarbejdspartnere, der matches til hver enkelt opgave.

“Design og Logo”
Arbejdet med logo, grafisk identitet og implementering af et grafisk udtryk, som virkemiddel for et firmas blikfang og identitet, bearbejdes ud fra overbevisningen om at produktet skal være enkelt, fængende og brugbart for den enkelte virksomhed.
Tegnestuen arbejder både med ide sparring i processen sammen med firmaet, herunder workshops, eller med en grafisk bearbejdning og forslag til logo, m.v.
Arkitektpanduro samarbejder med en illustrator og en art Director, for at løfte enhver grafisk opgave til sit fulde potentiale.

Andre ydelser:

”Energi og bolig”
Feng shui vandringen- her fokuserer jeg på grundprincipperne i klassisk Feng Shui, og kommer ind på ”de fem elementer”. Vi tager udgangspunkt i din bolig, et enkelt rum, haven, eller hvad behovet er.
Det vi skal arbejde med, er at finde frem til hvad der giver dig energi og glæde, og hvad der står i vejen for at dette kan opnås.

”Space clearing”
Space clearing er en energetisk detox af dit hjem. Jeg bruger kul, urter og duftolier.
Efter en space clearing føles dit hjem større, mere rummeligt, og du vil have en følelse af at være groundet i din base. På dagen skal huset være ”tømt” for madvarer opbevaret uden for køleskab eller skuffer, mennesker samt dyr, imens arbejdet står på. Varighed ca. 1 time.


GENERELT:
Jeg arbejder både på timepris, fast pris og inden for en økonomisk ramme aftalt på forhånd inden arbejdet påbegyndes.

Ovenstående ydelser er ment som inspiration, og kan sammensættes præcist efter behov, og som du ønsker det.
Du er hjerteligt velkommen til at kontakte mig, for en uforpligtende samtale om muligheder eller tilbud på et arbejde.