T: 21 27 67 61 · info@arkitektpanduro.dk
Forsiden     Ydelser     Nyheder     Projekter     Om tegnestuen     Referencer
Om tegnestuen

Tegnestuen er etableret i 2008 og ejes og drives af Arkitekt MAA Christina Huth Panduro. Jeg løser opgaver indenfor renovering, nybygning, tilbygninger, kontorindretning, butiksindretning, restauranter samt indretning af private hjem.
Arkitekturen er for mig et springbræt ind i en verden fyldt af finurligheder, fyldt med vidunderlige åbenbarelser dels om mig selv men i langt vigtigere grad om de mennesker jeg arbejder sammen med. Hvilke ønsker og dømme går mine kunder rundt med? Hvad er deres fortælling? Hvordan skal fortællingen manifestere sig i deres fysiske ejendele deres omgivelser, i deres hjem?
En af mine fornemmeste opgaver er at jeg kan skabe mig et helt og holistisk billede af mine kunder, så jeg kan skabe arkitektur, der bevæger og rammer lige præcis de brugere og behov, den er tænkt for.

Min funktion er at rådgive og sikre kvaliteten af jeres færdige produkt. Derfor lægger jeg vægt på en sund og åben dialog. Dette er essentielt for at opnå tryghed og realisering af forventninger. Derfor vil dialogen være til stede under hele processen, så vi i fællesskab får afstemt jeres ønsker og drømme. I sidste instans er bygninger ikke kun forbundet med teknik og tal, men bygger også på følelser, fornemmelser og stemninger. Det er vigtigt at disse elementer forvaltes med respekt.

Arkitektur skal forholde sig til sine omgivelser, og den er til for at glæde sine brugere. Er der tale om en renoveringsopgave eller en nybygning, skal der tages højde for husets oprindelige stil. Ligeledes skal det nyopførte hus på den tomme grund, anlægges således at det imødekommer de omkringliggende huse, og landskabet det befinder sig i. Derfor er konteksten altid vigtig.
Jeg værdsætter at arbejde med den bornholmske arkitektur, i de særegne omgivelser øen besidder, og med min bornholmske baggrund har jeg en god indsigt i lokalområdernes historie og kendetegn.

Tegnestuen er forsikret via Forbundet Arkitekter og Designere med en rådgiveransvarsforsikring RTM Insurance Brokers A/S.

CV - Christina Huth Panduro